Guestbook
Terug naar
Inhoud

Parc Zonnehove

A ls ook u iets in het gastenbook wilt schrijven, stuur dan uw bericht a.u.b. naar de web-editor
(pcvdklis@xs4all.nl)
If you also want to post a message or to sign the guestbook, please e-mail this to the web-editor (pcvdklis@xs4all.nl)

065 Dag Piet,
Deze vakantie heb ik met mijn gezin een uitje gemaakt naar Mander, de stuwwallen en eerdgronden, de Mosbeek, de molens van Bels en Frans ...
Als student lerarenopleiding CLZ Aardrijkskunde/Geschiedenis, zat ik bij jou in de collegebanken en ben nooit de schitterende colleges vergeten. Ik doe niets meer in het onderwijs en de geografie maar door jouw bevlogenheid en heerlijke colleges kan ik mijn twee dochters van 9 en 11 het mooie van Nederland laten zien en vertellen (op de knieën). Heel, heel veel dank, Petra v. C. Het ga je goed.
(3 sept 2017)

064 KBO Middelburg-Veere.
Piet van der Klis is een fenomeen oftewel een bijzonder iemand. Iedereen die voordrachten van Piet heeft bijgewoond zal dit beamen. Met de laatste lezing voor KBO Middelburg – Veere heeft deze begenadigd spreker afscheid genomen van zijn presentaties. Voor onze afdeling heeft hij vanaf 2013 achttien lezingen verzorgd. En telkens waren de aanwezigen onder de indruk van zijn uitgebreide kennis over de verschillende onderwerpen van de lezingen. En vooral onder de indruk van de wijze waarop Piet uitleg gaf bij de beelden. In begrijpelijke heldere taal en met liefde voor het detail. Zoals vanmiddag bij de lezing over ‘Het Zeeuws licht en de Domburgse schilders’. Ook weer een lezing die de aanwezigen met andere ogen laat kijken naar bepaalde natuurverschijnselen. En zo was elke lezing meer dan een verhaal. Piet gaf met zijn talent, passie en kennis je iets mee om thuis nog eens op internet of in boeken te zoeken naar meer informatie over het onderwerp van zijn lezing. Het was een voorrecht om aanwezig te kunnen zijn bij zijn voordrachten. Heel bijzonder was de aanwezigheid vanmiddag van de dochter en kleindochter van Piet, die speciaal voor deze laatste lezing uit Hilversum naar Middelburg waren gekomen. Graag eindig ik dit kort verslag met een tekst die Hilde, vriendin van Piet, mij stuurde: ‘afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dichtdoen en verpakken in de goede gedachten der herinnering’.
Peter Berkvens. (3 mei 2017)

Helaas, fysieke beperkingen dwingen me om na 3 mei 2017 geen nieuwe afspraken meer te maken voor het houden van lezingen... Piet van der Klis.

063 Beste Piet en Hilda,
Vanmiddag waren wij bij de geweldige presentatie, van Veldzigt tot Parc Zonnehove, met alle zijtakken die daarbij hoorden.
Hoewel we al een beetje gewend waren, door eerdere presentaties over de Bevrijding, Draaiorgeltjes en Rembrandt en je website, was deze presentatie, pedagogisch en didactisch een lust voor oog en oor. Een mooi voorbeeld van ons leraarschap!
De inhoud was erg informerend. We hopen daarom met nog meer plezier in deze indrukwekkende omgeving te blijven wonen.
Bedankt voor deze geweldige middag, Ad en Adri de Witte.
(1 Mei 2015)

062 Een zeer goed artikel in Trouw over ouder worden. Het boek van Renate Dorrestein: ‘Laat me niet alleen‘, geeft weer zoals wij, ouderen, in de huidige maatschappij staan. We moeten er goed uitzien, niet te dik, geen rimpels en ga zo nog maar een poosje door... Oppassen op de kleinkinderen wordt als vanzelfsprekend ervaren door onze kinderen. O, wee, als je daar geen zin in hebt, dan ben je de klos. Hoe wij ons voelen na zo’n dag oppassen...?
Het boek: ‘Laat me niet alleen’ is helaas niet meer te verkrijgen.
Hilda Venema.

061 Fotoverslag van de bouw van Hooge Duijnen.
Ik heb de  foto’s gezien Piet.   Een aanwinst. Een mooie reportage. Ongelooflijk dat we in onze appartementen kwamen zonder stoepen, alleen maar zand en modder. Toch waren we blij dat we erin konden. Het schiep ook een band tussen de bewoners. Het was behelpen buiten, toch waren we gelukkig. Ik weet nog dat ik een week op een luchtbed sliep, terwijl de muren gedaan werden. Er was verder niemand in het gebouw ‘s nachts. Alleen ik sliep op de grond op een luchtbed, die ook nog was stukgegaan bij het verschuiven over de cementvloer. Die heeft Paul Borkent toen nog gemaakt. Goede herinneringen. Het is hier nog steeds fijn wonen. De natuur is prachtig.   AL HET GOEDE van Linie

060 Eindelijk een antwoord wat de functie van de paalhoofden zijn. Dank u wel. (Nu een aantal dagen in Domburg en niemand die ik het vroeg mij kon antwoorden). Met vriendelijk groet, Ties Coolen

059 Geachte heer vd Klis, beste Piet,   Afgelopen vrijdagavond waren mijn vrouw en ik toehoorder bij je lezing in het Bevrijdingsmuseum van Kees Traas. Leuk dat Kees het gezelschap persoonlijk had uitgenodigd om naar jouw verhaal te komen luisteren. Hoewel al bijna 50 jaar oud, wisten we nagenoeg niets van wat je die avond verteld hebt. Ondanks dat we toch geregeld het door jou besproken gebied bezoeken, ik loop elk jaar de Kustmarathon, stonden we versteld van wat zich daar in '44 heeft afgespeeld en wat daar allemaal gestaan heeft aan bunkers en zend- en radarapparatuur. Voor ons was het een grote ontdekking. Vandaag zijn we gelijk naar de tankgracht gegaan bij Oranjezon en hebben de paaltjes gezien die de mijnenvelden aangaven. Ik wil je hartelijk bedanken voor deze verhelderende avond. Hopelijk komt er nog eens een gelegenheid om toehoorders te zijn.   Vriendelijke groet, Gert Kruitbosch Goes. (14 november 2010).

058 Meneer Van der Klis, wat een prachtige middag! De mensen hebben genoten van uw voordracht. In november 2011 hoopt u opnieuw te komen. We kijken er nu al naar uit. Mw. E. (27 oktober 2010).

057 Ik vind het een erg mooie website. Heb zelf in 1954 in Westkapelle gewoond. Mijn vader was daar kampbeheerder. Ben nu op zoek naar van alles uit die tijd. Schoolfoto's, de vrouwen van kamp Westkapelle, en een boek over de opstand van1956 in het kamp. Weet u ook misschien de namen van de twee Westkappelse dames? Als u wat informatie voor me hebt, zou ik dat graag horen.  
Vriendelijke groeten Sophie.

(10 januari 2010).

Heeft u informatie voor Sophie, stuur deze dan naar de web editor

056 Dag Meneer van der Klis,   Ik heb gisteravond na uw voordracht 'De bevrijding van Noord-Walcheren in 1944' al gelijk ook de betreffende site bekeken en opnieuw ben ik zeer onder de indruk van de gedegen research die vooraf is gegaan aan de totstandkoming van de presentatie. Ik ben me als geen ander bewust hoeveel werk het is om een dergelijke hoeveelheid gegevens te verzamelen en te stroomlijnen. Compliment!   Het Museum Polderhuis zal het zeer op prijs stellen om, zoals u ons gisteren toezegde, uw uitgebreide archief, op een door u te bepalen moment, in ontvangst te nemen en het voor de toekomst veilig te stellen. Het museum van de toekomst zal zeer waarschijnlijk een digitale revolutie doormaken waarna deze presentatie een prachtige plek zou kunnen krijgen.   Met vriendelijke groet, Jan de Jonge, Museum Het Polderhuis te Westkapelle. (11 november 2009).

055 Beste Piet,
Het was een bijzondere leerzame avond.
(Powerpoint 'De bevrijding van Noord-Walcheren in 1944').
Het heeft me geboeid en ook nóg meer inzicht gegeven dan toen ik het  Poldermuseum bezocht.
Eigenlijk behoort iedere nieuwe inwoner van Zeeland hiervan op de hoogte te zijn.
Doordat je het zo gedetailleerd en toch eenvoudig hebt uitgewerkt blijft het hangen en ga ik al wandelend dit gebied anders bekijken.
Nogmaals dank. Groet, Carla (3 november 2009).

054 Geachte Hr Vd Klis. Super site!  Afgelopen week hebben mijn vrouw en ik een weekje rondgebanjerd op het schitterende Walcheren. In Domburg viel ons het steeds terugkerende woord "Nehalennia" op. Neem het ons niet kwalijk maar het zei ons helemaal niets totdat ik vanavond al "Googelend" naar "Nehalennia" op uw site terechtkwam . Niet alleen weet ik nu de betekenis hiervan maar ik ben terechtgekomen in een ware schat aan informatie. Een groot compliment is hier op zijn plaats , als trouwe Walcheren bezoekers kijken wij nu al uit naar de volgende vakantie.   Met vriendelijke groeten , Fam vd V.

053 Snowboy... prachtige plaatjes.
Maar wie is Snowboy? Groet. Heiko M. (28-09-2007)

[In haar jeugd had Petra zelf óók zo'n prachtige, gehoorzame blauwschimmel als hierboven en ze noemde hem haar Snowboy...
Boer Westerhof in Zuidhorn zette zorgzaam haar paard iedere ochtend in de wei voor zijn keukenraam.
Toen het eens gesneeuwd had liep het dier helemaal achter in de wei... Op Petra´s roep kwam hij aan gegaloppeerd in een wolk van sneeuw... Snowboy, altijd in voor een mooie rit.]

052 Hello, I have enjoyed your website very much.  Your stained glass work is beautiful and very special.  I especially love your photographs of family and nature.  Your website tells a lovely story of your work and your devotion to family.  You have my very best wishes.  I will attach a picture from my home.  This is the Eastern Bluebird, and he landed on my forgotten tea cup. Eileen Connolly Alfred, Maine, USA. (22-08-2007)

051 Wat een mooie site over de zee en het land van voornamelijk Walcheren. Een leuke aanvulling is misschien onze site die het leven vlak onder de kust laat zien d.m.v. foto's en film: www.dishoekduikers.nl.
Tevens een verslag over het duiken bij Westkapelle tussen de
overblijfselen van WOII.
Ik zal in ieder geval een link naar jullie site plaatsen!
Mvg, Leon.
Dishoekduikers - Duiken in de Westerschelde
(20-04-2007)

050 Geachte heer Van der Klis,
Zaterdag 3 maart 2007 zag ik op het strand bij Westerschouwen, bij laagwater, voor mij vreemde afzettingen.
Is dit soms een overblijfsel van een vroegere strandwal? Ik vond daarin een kaak waarvan ik, als leek, de herkomst niet kan bepalen...

 

Een en ander houdt mij dusdanig bezig dat ik op zoek ging op internet en daarbij op uw site stuitte. Ik hoop dat u hier aandacht aan wilt besteden en mij de oplossing voor dit raadsel kunt geven.
In spanning wacht ik uw antwoord af.
Met vriendelijke groet, mevrouw R.van D.
(05-03-2007)

[In mijn antwoord heb ik gewezen op het hoofdstuk https://pietvanderklis.nl/zonnehove/fysgeogr/
landschapsgenese.htm (deel 1 én deel 2)
Immers ook bij de 'Kop van Schouwen' dagzomen oude kleilagen die eveneens ooit bewoond zijn geweest. Deze kleilagen zijn niet restanten van oude strandwallen. Wel werden deze kleiafzettingen tussen en vooral achter de strandwallen afgezet. Daar waar de huidige jonge duinen zich landinwaarts verplaatsen kunnen deze kleilagen (de 'sliklaag' in het zeeuws) onder de duinen uit, op het strand te voorschijn komen
]  (06-03-2007)

049 Piet, het is elke keer weer zo een plezier om naar die website te  kijken, er weer veel nieuws in te vinden op allerlei gebieden, plus  de grapjes. Ik heb er al veel nuttigs in gevonden. Hartelijke groet, PvL (03-11-2006)

048 De * biblioservicebus wordt prachtig gepresenteerd op uw website. Hartelijk dank!
Met vriendelijke groet,
Marloes Esseling
Biblioservicebus, Zeeuwse Bibliotheek (29-10-2006)

047 De * akkerranden heeft in een randstedelijke Weblog bijzonder lovende recensies gekregen (14-09-2006) :

  • Mooi gemaakt. Sfeervol ! Guido Gezelle zou denk ik verrukt zijn als hij het zou kunnen zien. 

  • De vader van Jolie houdt in z'n eentje met die site de naakte essentie van 't internet in stand. Lyrisch kan ik daarvan worden. Informatief, leerzaam, eenvoudige maar smaakvolle layout, leuke en mooie foto's, tekeningen en beschrijvingen....de betere digitale school, of zoals digitale school had moeten zijn. Ik houd nu maar op, anders gaat ik dingen roepen als 'de wereld gaat aan rommel ten onder' :-) Kortom, qua smaak en het vermogen om door het scheppen van de juiste sfeer op een prettige manier informatie over te brengen valt de appel niet ver van de stam. Of was het omgekeerd?

  • Mooi die randen van zon en bloemen, om heel even alle complotten en terroristen te vergeten, gewoon simpel genieten... Veel werk ook, leuk dat je vader dat doet.

  • Letterlijk fleurig, de foto's gemaakt door Hilda. Je wordt er helemaal vrolijk van.  

  • Wat een prachtige site heeft je vader. Ben er met plezier even doorheen gewandeld. Helemaal in de zomerse sferen kom je met de achtergrond geluiden. Prachtige foto's en wie weet ga ik ook daar nog wel eens een aantal wandeltochten maken.  Feliciteer hem maar even van me met zijn prachtige web-side!

  • Oh wat mooi, Jolie! Ik denk er zelf ook wel eens over, om wild bloemenmengsel uit te strooien over de bermen langs ons huis, helaas moet ik daarvoor eerst eens met het gemeentebestuur in conclaaf over het maaibeleid. Maar misschien de moeite nog wel eens hoor, want ik mis het zo, die prachtig bloeiende bermen zoals ik ze uit mijn jeugd herinner.

046 Geachte Web-editor. Wat een voortreffelijke website. Veelzijdig en actueel. Ook uw selectie uit de krant is zeer toepasselijk. Karel G. (23-08-2006)

045 Beste meneer Van der Klis,
Hierbij een groet van een voormalig student. Ik herken uw sites natuurlijk meteen en maak er tijdens mijn lessen graag gebruik van. Groet, Heleen
(28-03-2006)

044 Complimenten voor de geweldige veelzijdige website! Als Zeeuw en strandbewoner een bron van informatie. Ontdekte hem pas op 19-03-06. Staat nu bij m'n favorieten. Top! Jan Roelse Redactielid Strandgids Dishoek & Westduin.(20-03-2006)

043 Ganz toll die Strandläufer. (Freude des Wiedererkennen) Ilse (03-03-2006)

042 Terug bij Xs4all : access for all. De beste provider, zie je maar weer...
Inmiddels is je nieuwe adres ook al weer door Google gevonden. Staat bovenaan als je parc zonnehove intypt.
Proficiat. Cor(nelis) (28-02-2006)

041 De website "Zonnehove" is fantastisch. Mijn complimenten. Hij is zeer de moeite van bekijken waard.   Met vriendelijke groet, Wim Goedhart secretaris ANBO Walcheren Noord. (28-01-06)

040 Deze website blijft maar groeien, en er is altijd weer heel veel  interessants te lezen en te zien. De illustraties zijn prachtig, zo  zorgvuldig gekozen, mooi getekend. Je kunt hier uren in doorbrengen! 
Veel dank voor zoveel informatie en moeite.
Pauline van Lynden
(24-01-06)

039 Mijn complimenten voor het fraaie, zo natuurgetrouw geanimeerde 'vissende ijsvogeltje' in * vijver. Maria (22-01-06)

038 Na mijn  vakantie in Zwitserland heb ik met buitengewoon veel plezier Uw Archief '44-'45 bewonderd. Ik ben U heel dankbaar, dat op deze manier vele mensen de spannende beelden uit de oorlogstijd kunnen aanschouwen! Mijn archiefje is voor de Heer v/d Klis altijd ter inzage!! Hartelijke Groeten Jos Hugense. (30-11-05) 

037 Als ver-weg-zeeuw uit Delft,  heb ik erg genoten van uw site en vooral de heerlijke geluiden!
Groeten, Edith
(15-11-05)

036 De PCOB en de ANBO staan samen vriendschappelijk op de " Nieuwsflits ", en zo hoort het ook !
Hilda (
15-11-05)

035 Compliment voor uw mooie web site die ik met regelmaat bezoek.
Al meer dan 50 jaar wandel ik door het mooie gebied gelegen tussen Domburg en Oostkapelle.

Regelmatig word ik onplezierig gestoord als ik wandel in de Mantelinge door de lesvliegtuigjes van de vliegbasis Woensdrecht. Ik neem aan dat de bewoners
van Zonnehove hier ook last van ondervinden.
De Vliegbasis Woensdrecht (postadres MPC 90 A, postbus 21, 4630AA Hoogerheide)  meldt: 
Het gebied Noord West Walcheren met zijn rechte kustlijn van Veere tot Westkapelle is een ideaal gebied voor het geven van vlieglessen. De vliegbewegingen zullen in de nabije toekomst aanvangen om 09.00 uur en eindigen om 16.00 uur (dus praktisch de hele dag). De verwachting dat het aantal vluchten nog toe zal nemen door uitbreiding van de vliegschool. In 2005 zijn er nu al 3500 vlieguren , in 2006 worden dit er 4500 en in 2007 meer dan 5000
Groet Jaap, te Domburg.
(25-10-05)

Nu is de Pilatus PC nog geel met rood. Maar over een paar jaar zijn ze alle dertien zwart.
"Zo contrasteren ze beter met het typisch Nederlandse weerbeeld: bewolking".

034 Hello, I was on your website and looked for pictures of Westkapelle and the bunkers there. I´m very interested in it. It would be greatful if you could sent me more information about it. Sorry, that I didn´t wrote in nederlands, but I can´t speak good nederlands. I hope to hear from you. Greatings from Germany. Ines . (04-10-05)

033 (01-10-05) Vandaag is de maand Oktober begonnen en keek ik even op de site van Parc Zonnehove. Wat leuk om de Autumn Greetings te zien met extra aandacht voor Dierendag. Zelf hebben wij de voor ons mooiste en liefste poes van Zeeland : "Plukkie". Voor haar is het ook niet alleen op 4 oktober Dierendag, ze wordt elke dag heel erg verwend.

De website ziet er trouwens schitterend uit , komplimenten !   Liesbeth Flint

032 Archief Domburg '44-'45 . Geweldig Piet, ik mag er graag naar kijken, wat een prachtige foto's. Groet Wilfried. (28-09-05)

031 Archief'44-'45 is gereed.
Piet, dat is een klus om trots op te zijn! Domburgsche groet, Cees Maas.
http://www.devrijedomburger.nl/ (26-09-05)

030 Een bijzonder fraai uitgevoerde en leerzame website.
Mijn complimenten. Jacqueline M.
(25-09-05)

029 Beste Christine uit Michigan,
Zou je mij eens een berichtje willen sturen? Heb een boek geschreven over Zeeland, Michigan, en zoek nog verdere kontakten. My e-mailladdress is:
ceesmaas@zeelandnet.nl Dag, Cees Maas (06-08-05)

028 Dag Piet, 'k Ben (zoals altijd) zeer onder de indruk van je website. Jij bent een mensch die dingen nimmer half doet! Mijn nieuwe boek gaat worden: De Domburgse Dagboeken. Zelf kom ik dus dezer dagen niet veel aan internet toe. Ik weet wel goede bronnen voor je, voor foto's, kaarten uit de oorlog, enz.
Geniet de zeumer,
Cees Maas.
(03-08-05)

027 Veel lof. Een schitterende website over Zeeland. Aantrekkelijk, informatief en onderhoudend. Christine. Michigan. (27-07-05)   

026 Wij zijn behoorlijk onder de indruk van de nieuwste uitbreiding van de site. Prachtig mooi, werkelijk!
Het aardige van de website is ook dat je van het ene onderwerp in het andere terechtkomt. Wat de kunstenaars beoogden met het project "Verborgen Lanen" blijkt boeiend. Niet alleen de nagebouwde Nehalenniatempel staat nu op ons programma, ook de Jugendstil-architectuur in Middelburg en Vlissingen zullen we zeker (en met andere ogen nu ) gaan bekijken.
Vriendelijke groet, Jannie en Paul
(21-07-05)

025 We just wanted to express our appreciation. A beautiful website. Delightful pages... . Peggy and Dave. The Dutch from abroad: Australia. (21-07-05)

024 "Verborgen Lanen": is een heel mooie site geworden , en met heerlijke muziek ! Groet van Linie (20-07-05).

023 Ik heb je Jugendstil-site gelezen. Zo mooi en romantisch... en dat (ook) uit de pen van een natuurwetenschapper. Prachtig. Hilda (17-07-05)

022 Leuk hoor!
De beste Website van de zee en de schelpen en heel Zeeland. Groet van Sammy Balou
.(05-07-05)

021 De Britse Veteraan Ron Willbie heeft de site over het * bunkertje vertaald: (28-05-05)
"The article is fascinating and I can see that a lot of people would be interested in reading about it.   I remember the stir [= opschudding, ontreddering] there was in this country when Walcheren was flooded, apart from the fighting and the importance of obtaining a port."

020 Geachte Heer v.d. Klis,   Onlangs attendeerde u ons op de website van Parc Zonnehove. Deze hebben wij al voor een deel bekeken en zijn onder de indruk gekomen van de opzet en de vele informatie. De creativiteit en de geluidseffecten die u weergeeft accentueren de schoonheid van onze woonplek. Wij zullen hem zeker nog vaker bezoeken, dan wel anderen erop attenderen! Mochten wij u nog aanvullende informatie kunnen geven dan zullen wij dit zeker doen.   Vriendelijke groeten,   Kees en Meina Schipper. (01-05-2005)

019 This is our first visit to your superb website, we have found it very informative and well designed. Kind Regards, Elisabeth and Peter ('the Zealander') . Ontario. (04-04-2005)

018 Excited to find your web site, love the photos, all the links and information. Silvia Duke, Arlington. (15 febr 2005)

017 Toevallig kwam ik op deze site (zocht iets over storm).
Ik heb hem gelijk bij mijn favorieten gezet. Prachtige foto’s veel informatie enz. Als oud Veerse heb ik er erg van genoten en zal af en toe weer eens voorbij kijken. Eveline Libal-Streefkerk.
(13 februari 2005: een noordwesterstorm trok over Zeeland.)

016 Op donderdag 10 februari prees presentatrice (van Omroep Zeeland) Anke Tanihatu in haar programmaonderdeel "De Zeeuwse Link" uitvoerig onze Parc Zonnehove Website. "Het mooie van deze website is, dat, ook al woon je hier al honderd jaar in Zeeland, je toch weer een andere kijk op Zeeland krijgt..." "De kijk op Zeeland van iemand die van buiten komt..." Tal van hoofdstukken werden "een aanwinst" genoemd en "bijzonder genoten" werd van "de Klok van Arnemuiden". Ook de weerman Jos Broeke sprak zijn belangstelling uit voor o.a. de meteorologische paragrafen.
Omroep Zeeland. (10 februari 2005)

015 Beste Webbouwer. In het radioprogramma "Afgaand Tij", dat  vijf dagen per week wordt uitgezonden tussen 16.00 en 18.30 bij omroep Zeeland radio, hebben we een dagelijks programmaonderdeel dat "De Zeeuwse Link" heet. We zoeken op het net naar opvallende, informatieve, interessante of fraaie sites en bellen de maker. In een gesprekje van een minuut of vijf belichten we de internetsite en attenderen de luisteraars hierop. Uw site viel ons op. We zouden het fijn vinden als u contact met ons op zou willen nemen om een afspraak te maken voor een telefonisch interview. Omroep Zeeland Radio. (07 februari 2005)

014 Superschöne HP. Man kann endlos darin stöbern.
I just wanted to compliment you on your homepage. Ute.
(05 februari 2005) Köln

013 Via mijn oom en tante geattendeerd op deze site. Complimenten, hij ziet er geweldig uit en geeft veel informatie. Zal een tip geven aan de websitebouwer van de basisschool uit Domburg, zodat hij een link kan toevoegen op de schoolsite www.obsdegolfslag.nl .(04 februari 2005) Eddie Dominicus.

012 Cute & Informative Site. I found it fascinating and very interesting. John, Canada (03 februari 2005).

011 De website is geweldig! Wat een werk hebben jullie daar aan gehad. Ik heb nog niet alles bekeken: als je alles goed wilt lezen en bekijken, dan ben je een
flink aantal uurtjes kwijt. Ik bekijk iedere avond een aantal onderwerpen. Vond "Zeeuwse Mijmeringen" ook heel mooi.
"Oranjezon" ga ik ook nog lezen, zometeen. Lijkt me heel interessant. Agret
(17 januari 2005).

010 Wij hebben met veel plezier uw website bezocht. Grandioos, ziet er prachtig uit! We blijven graag op de hoogte! Hartelijke groet, M .J. Imfeld-Provoost (dochter van fam. Provoost, Veldzigt 56 (16 januari 2005).

009 Piet en Jan, wat een ontzettend leuk idee zeg, deze website!  En wat een mooie hoofdpagina, (ik weet niet of dat de goede naam is, maar jullie begrijpen wel wat ik bedoel) en wat hebben jullie er een werk van gemaakt. En dat ik nu pas op mijn leeftijd de geschiedenis van de heftige tweede wereldoorlg in Zeeland moet lezen via de computer, dat vind ik eigenlijk wel erg. Daar hebben wij vroeger op school of ergens anders in de Randstad nooit over gehoord. Zo zie je maar. Een grote pluim voor jullie website hoor! Veel succes er mee! Lenie den Ouden Veldzigt 8. (14 januari 2005).   

008 Just to say thank you for a really interesting Web site. Very nice pages with lot of reading. (I was born in Flushing),  Bill (Willem) & Daphne. Oregon. (14 januari 2005)   

007 Een prachtige site, een aanwinst voor bewoners van Parc Zonnehove (en daarbuiten.). Mw. H.Venema.
(14 januari 2005)

006 Beste Piet, Mijn compliment voor de mooie website. Groeten, Ad Francke (13 januari 2005).

005 Geachte Heer Van der Klis. Met bewondering de eigen website Parc Zonnehove aanschouwd en snel,  te snel alle wetenswaardigheden over me heen laten komen die een studie, dus afdruk waardig zijn. Intussen voor U en Jan mijn complimenten, het is geweldig. Harry en Co'tje Stengs, (13 januari 2005).

004 Mijn complimenten voor deze keurig verzorgde website. Vriendelijke groet, Rob de Waijer. (13 januari 2005).

003 Hallo Piet, Wij willen je even complimenteren met de web-site. Een heel werk maar het ziet er prachtig uit.   Met vriendelijke groet, Jan en Willy de Boer. (13 januari 2005).

002 Dag Piet,   Leuk een eigen website Zonnehove.   Ik heb zojuist aangelogd en het is heel bijzonder.  Weer een aanwinst voor ons bewoners. Linie van Steen. (13 januari 2005)

001 Op deze website is allerlei informatie bijeengebracht waarvan velen hoopten dat deze eens wat gemakkelijker beschikbaar zou kunnen komen. Welnu.
Ook zijn er nieuwe gegevens toegevoegd, eveneens op verzoek, bijvoorbeeld over het
* bunkertje, waaraan overigens maandenlang onderzoek voorafging ...
Uw web-editor groet u allen.
(12 januari 2005)
pcvdklis@xs4all.nl

000 Dag Piet.  Mooie en erudite website heb je gemaakt. Ben zeer onder de indruk! Zal de website linken op De Vrije Domburger http://www.devrijedomburger.nl/ (dagelijks bezocht door ongeveer 80 Domburgers) want het is een aanwinst!
Het is tevens een goed voorbeeld van hoe mensen die van elders komen een enorme bijdrage kunnen leveren aan de lokale informatie. Dank je wel, Cees Maas.
http://www.domburgstijdschrift.nl/ (28-11-2004)
.

Terug naar
Inhoud

.

 

.

.

.